Nem volt tökéletes és mindig felhőtlen az életem. Sőt, tele volt küzdelmekkel. Mégis azt mondhatom, hogy eddig változatos, élménygazdag éveim voltak, amire jó visszanézni.

A szegény, három gyermekes családból indulás, az önerőből történő vagyonosodás, anyagilag és erkölcsileg is egyedül nevelt gyermek, a mai napig folyamatos tanulás mellett jutottam el oda ahol most vagyok.

Büszke vagyok az eredményeimre. Többször álltam fel kemény helyzetekből, de nem adtam fel.

Mindeközben éltem is, és élmények tömkelegét gyűjtöttem be.

Utazom, vitorlázom, időnként repülök. Felnőttként megtanultam teniszezni, korcsolyázni, síelni és most a hőlégballonozással kacérkodom. Hiszem, hogy az életvitelemnek és a sportnak köszönhetem, hogy a mai napig teljesen egészséges vagyok.

Ezt a jó kedvű, élményekkel teli életet tudom neked megmutatni és azt, hogy ehhez miként tudod megőrizni a legegyszerűbben a testi és szellemi fittségedet. Természetesen ötleteket kaphatsz a szükséges anyagi háttered megteremtéséhez is.

Azt nem ígérem, hogy tálcán kínálom mindezt, hiszen mindennek „meg kell fizetni az árát”. Bármi legyen is a célod, az elérése a te döntéseiden és tetteiden múlik.

Azt tudom ígérni, hogy amennyiben figyelemmel kíséred a honlapomat, számos felesleges kiadást és anyagi buktatót elkerülhetsz az életedben. Meggyorsíthatod a saját otthonod megszerzését és mégis megszámlálhatatlan élményben lehet részed, amiről szívesen mesélsz majd az unokáidnak is.

Fekete Zsuzsanna
Otthonszakértő és Életmód tanácsadó