Milyen a jó szerető?

Az olaszok elárulják a titkot.

„Minden gond oda, midőn a pohárváltó felszolgálja neked az illatozó kelyhet. Az ital sebesen cirkulál majd az ereidben, s nem okoz semmi fájdalmat; ha kétségeid lennének, elmélkedj csak azok fiatalságán és szépségén, akik élnek vele…”

Talleyrand szemével ilyen a KÁVÉ

Az olaszoknak van közük a stílushoz, a szépséghez és bizony a kávéhoz is. Ők ssajátították ki, és fejlesztették tökélyre a kávékészítést Lyosel múlt századi találmánya alapján. Az első presszógépet 1948-ban a milánói Achille Gaggia készítette el. Kezdetben az olaszok heves természetével nehéz volt összeegyeztetni a “fényes, sziszegő rémeket”. A belőlük feltörő gőzfelhők miatt féltek az emberek. Az általuk készített sötét, gazdag zamatú és illatos feketekávé hamar feledtette a riadalmat. Főként, hogy ezek a gépek akkoriban egyedülállóan forró tejhabot is tudtak készíteni. Ez tovább kényeztette a kávéélvező vendégeket..

Az olaszok azt mondják: a jó kávé legyen olyan, mint egy jó szerető – elég erős ahhoz, hogy ne tudj másra figyelni, de természetéből fakadóan édes. Mindezt magas nyomáson és forrón.

Fantasztikus. Tudnak élni, jártasak a szerelemben….is és szeretik a kávét.

Olaszországban érezheted magad, az olasz pörkölésű Arabica kávéval. …. A stílusért vagy szépségért sem kell elutaznod. Olaszos, kávés reggelekkel még a tested is megújulhat.

Kávét itt találsz hozzá:

https://www.MyValentus.com/Feketekave