Mosógépben is lehet kávét főzni

Az olaszok megoldották az otthoni kávézás kérdését

Az olaszoknak köszönhetjük a Moka Express elterjedését is. A ma is népszerü kis kávéfőző nálunk “kotyogó” néven ismert. Az ötletet a korabeli olasz „mosógépek” adták. Akkoriban az olasz háziasszonyok a szennyes ruhát hengerekben főzték ki, melyekben belül egy központi cső futott. Az alulról melegített forró, szappanos víz a nyomás hatására a vezetékben felfutott, és elárasztotta a ruhákat. Mikor átszivárogott a szennyes ruhákon, körkörösen távozott.

Ugyanez történik a presszókávé készítésekor is. Az áthaladó víz kioldja az illat és íz aromákat a kávéból. A víz hőmérséklete, nyomása meghatározza az elkészült kávé minőségét. A kávéházi gépek háztartásban is használható kicsinyített változata éppen ennek köszönheti óriási népszerűségét. A minőség megmaradt.

A ma már akár a kávé főzése is elhagyható. Az ízek és az élénkítő hatás megőrzése mellett egyszerűen leforrázható, mint a Valentus kávé. Nem kell darálni, nem kell főzni. Így is az összes brazil kávé által nyújtott élvezeti élmény megmarad. Ja, hogy súlycsökkentő és az egészségre gyakorolt pozitív hatása is van? Ez legyen a TE előnyöd másokkal szemben.
Választani is tudni kell!

Itt rendelhetsz: https://www.slimroastretail.com/Feketekave
Egészségedre!