Amilyen az ételed, olyan az életed

Megtalálták a szájon át szedhettő boldogság titkát

Csípős, egzotikus különlegességek kedvelői valami újra, kalandra, izgalomra vágynak. Az életüknek is szeretik megadni a „sava borsát”!

Édes után vágyakozókéletének valamely területéről hiányzik a szeretet, a gyengédség, a kényeztetés. Ők ezzel „édesítik” a napjaikat.

Kímélő ételek kedvelői, mindent elkövetnek, hogy a számukra szorongást okozó megeröltetéseket elkerüljék.

Ez jelzés lehet tehát, hogy mitől hízunk. Azon a területen van egyensúlyi probléma az életünkben, amit folyamatosan kívánunk és amiből túlesszük magunkat.

A túlsúlynak vannak előnyei. Igen. Jól, látod. Sok esetben vezethető vissza erre a kudarcba fulladt testsúlycsökkenés. Lehet, hogy ez most abszurdnak tűnik, de érdemes ezen is elgondolkodni.

Néhány példa: Nem véletlen, hogy a kerek formával rendelkező embereket vidámabbnak, stabilabbnak, kedvesebbnek tartjuk. Te is így gondolod? Kit akarsz magadtól távol tartani? A férjed féltékeny, ha soványabb vagy?..és még sorolhatná.

Érdemes tehát többszöri kudarc esetén önvizsgalatot tartani, hogy milyen előnyöd és hátrányod származna a fogyásból. A tudatalattid lehet, hogy védekező üzemmódba kapcsolt és bár a tudatos éned akarja, de mégis félsz tőle. Ezt egyedül csak TE tudhatod.

Szenvedni viszont nem éremes a súlyvesztésért. Ha a úgy érzed, hogy valóban fogyni szeretnél, akkor a reggeli kávéd lecserélése is elegendő lehet ahhoz, hogy megoldódjon a problémád. Ha nem kávézol, kávémentes reggeli ital formátumban is megtalálod. Keresd ezeket a lenti linken és rendeld meg magadnak, vagy szeretteidnek.

https://www.slimroastretail.com/Feketekave

Legyen a Te döntésed szerint!