Hogyan ébredj vidáman minden nap.

Csörög a vekker. Szörnyű. Miféle nap lesz az, amelyik így kezdődik, és milyen élet az amiben napról napra egyre jobban elszokunk az örömtől?

A reggelek szabják meghatározzák a napunkat. Mégis a vekker erőszakos hangjára riadunk fel a legédesebb álmunkból  A kisebb elektrosoktól magunkhoz térve azonnal belevetjük magukat az örömtelen lótás-futásba.

Indulhatnának a reggelek másként.

Mondjuk így:

Amikor a napsugarak simogatására ébredsz, és a gőzölgő kávé illata lengedezik körülötted. Van időd egyet nyújtózni mielőtt felkelsz és egy kedves mosolyt küldeni az első reggeli perceknek és a további napi eseményeknek. A kávéd kortyolgatása közben kényelmesen át tudod gondolni a teendőidet, és ez nyugodt elégedettséggel tölt el. Minden eseményben látod a pozitívumot, az eredményességet, a sikert. Amikor elfogy a Valentus kávéd, és a reggelid, boldog elégedettséggel nézel a tükörbe, és egy mosolyt küldesz magadnak. Elégedett vagy a külsőddel. Ezután teljes nyugalommal készülödsz az induláshoz, mert tudod, hogy “ma is minden rendben lesz”.

Mindez lehetséges. A kávéd a kulcs.. A kávé, ami finom, ami feldob, ami felpörget, ami karcsusít, ami már önmagában is felüdülés. Induljon a reggel egy jó csésze kávéval és minden megoldódik.

A saját reggeledet itt alakíthatod ki:

https://www.MyValentus.com/Feketekave