A felkelő napnak is van ereje

A igazán „ütős” reggeli kávé titka

A klasszikus reggeli kávé általában presszó vagy hosszú kávé, cukorral és több kevesebb tejjel. Pedig ennél sokkal több íz és fantasia van a kávéban. A házipatika szerint ezekkel a fűszerekkel érhetünk el különleges ízélményt:

Fahéj használata enyhíti a presszókávé keserűségét, így cukor (és pluszkalóriák) hozzáadása nélkül is kellemes lesz. Az illatos fűszer ráadásul növeli az inzulinérzékenységet, javítja az anyagcserét.

Kakaópor megnöveli az antioxidánstartalmát. Ez jót tesz az agynak, a szívnek, a bőrnek és egész testünknek. Íze sokkal teltebb és különlegesebb lesz. Az édesítetlen, 100 százalékos, organikus kakaópor a jó választás a tökéletes ízélményhez!

Vaníliakivonat sem cukrot, sem kalóriát nem tartalmaz, és már néhány csepp is az ízek új világába emel. A vaníliás kávét cukor nélkül, (esetleg kevés növényi tejjel) könnyen elfelejteti a megszokott cukor vagy méz hozzáadását..

Szerecsendió illatosabbá, aromásabbá és finomabbá tehetni a kávénkat. Ha némi fahéjjal és kardamommal is párosítjuk, akkor egészen mennyei ízharmóniához jutunk. Nemcsak a forralt bornak, hanem a kávénak is jól állnak ezek a fűszerek. A szerecsendiót mértékkel használjuk! Túl nagy mennyiségben fogyasztva ellenkező hatást válthat ki.

A Valentus kávé alapból is tartalmazza a kakaót. Én a kakaónak, a fahéjnak, és a vaníliának rendszeres használója vagyok. Így egyértelműen mondhatom, hogy a Valentus kávé összetevőit is jól kiegészíti és izgalmassá teszi. A többit próbáljuk ki együtt.

Kávét (ha még nem rendeltél) itt találsz hozzá:

https://www.slimroastretail.com/Feketekave

Egészségedre!