Figyelem! Ez FEKETE mágia!

IGEN! Jól látod!

Hihetetlen, hogy milyen beszédes a kávé. Rengeteg dolgot árulhat el rólad.

Ha abbóől indulunk ki tehát, hogy a kézírásnál ez oda vissza működik, akkor miért is ne lehetne ez így a kávénál? A felmérések szerint a kávézási szokásaink gyanúgy meghatározóak a személyiségünknek megfelelően. Összeszedtem az erre vonatkozó leírásokat és összegeztem neketek. Lássuk.

Az eszpresszót ívók
A megfigyelések szerint, az eszpresszó kávét kedvelők szeszélyesek, kemények, sőt néha még érzéketlenek is. Kitartóan dolgoznak, vezető személyiségek, akik szeretik gyorsan elérni a céljaikat. Csak komoly hobbiknak hódolnak, imádják a kihívásokat és adrenalin szintet megemelő sportokat. A jó hír az, hogy az eszpresszó hódolói tapasztalt, izgalmas és szinte tökéletes szeretők.

A feketekávét választó
A feketekávé kedvelői minimalisták, az egyszerű megoldások hívei az élet minden területén, ha kibogozandó csomóval találják szembe magukat, inkább átvágják azt. Szeretik az egyenes tiszta megoldásokat, a komplikációmentes életet. Ők a csapat csendes emberei, ha megszólalnak, akkor viszont egy mondatban képesek a helyzet összefoglalását és a megoldását is megadni.

A tejeskávét kedvelő
Aki a tejeskávét szereti az tipikusan metroszexuális vonásokat mutat, gyűjti a plüssállatokat, kielégíthetetlen a szeretetéhsége és igyekszik mindenkihez kedvesen viszonyulni. Nagyon fontos számára, hogy viszont szeressék. Hogy elkerülje az irigykedőket, hajlamos magát alul értékelni.

Kapucsínót ivó
Aki legtöbbször a kapucsínót választja, az nyitott a külvilág felé és optimistán szemléli a dolgokat. Ahogy az ital is selymes és habos, úgy a kapucsínót ivók személyisége is kellemes és könnyed. Nem igazán aggódnak a szerintük unalmas anyagi dolgok iránt, sokkal fontosabb a stílus és az ötlet. Ami a szexuális érdeklődését illeti, a kapucsínóivó igazán tudja élvezni a lepedőakrobatikát, de a partnerének inspirálónak kell lennie, különben hamar a másik hálószobában találja magát.

Instant kávét választó
Az instant kávét fogyasztók általában kedves és egyenes jellemek. Szeretnek a maximumon élni és jókat nevetni. Jellemző rájuk az „amíg nem tört el, addig nem kell megragasztani” életelv. Nem karrieristák, talán túlzottan is óvatosak egy kicsit. A biztonságra törekvésük közben hajlamosak egy számukra egyáltalán nem szeretett munkahelyen is éveket lehúzni. Az erotika nem az erős oldaluk.

Koffeinmentes kávét ívók
Aki koffeinmentesen issza a kávéját az általában egy kicsit túlaggódja az egészségét. Bár kétséget kizáróan igaz, hogy a koffeinmentes kávé nem okoz szívdobogást és a magas vérnyomásuak is bátran fogyaszthatják.

És akik nem kávéznak?
A felmérések szerint, aki nem szeretj és nem is issza a „fekete levest”, azokról azt a lesújtó véleményt fogalmazták meg, hogy félnek az élet kihívásaitól és még nem nőttek fel…

Az instant kávénál leírtak talán sokakra igaz, de a Blacksue Kávé Varázs kávéjának élvezőire biztosan nem. Igaz,a kávé is teljesen eltér  az eddigiektől. A kávéfogyasztók habitusát és életszemléletét látva, az összefoglalót tapasztalati alapon még kiegészítettem a egy új kávéval. Mégpedig a Valentus Slim Roast-tal.

Valentus kávé fogyasztók

Akik ezt a kávét választják, azok odafigyelnek az egészségükre és érzékenyek a külsejükre. Mindkettőt meg is őrzik hosszú távon is vagy visszaszerzik amint módot találnak rá, Hisznek az egészséges boldog élet adta előnyökben. Ezért egyre jobban érzik magukat a bőrükben. Szeretik az életet, a vidám társaságot. Pozitív életszemméletük minden nehézségen könnyedén átsegíti őket. A munkájukban ugyanolyan kiemelkedő teljesítményre képesek, mint ….az élet más területén.